Alumni

Alumni

Jos olet osallistunut Work & Travel-kesätyöohjelmaamme tai opiskellut Yhdysvalloissa purahasäätiömme tuella, SAM Alumni-ohjelma on tarkoitettu juuri sinulle.

Etsimme Alumni-toimintaan vapaaehtoisia tiedottamaan yliopistoihin SAM:n tarjoamista nuoriso ohjelmista. Päämääränämme on saada näkyvyyttä Suomen korkeakouluissa ja ammattikorkeakouluissa sekä järjestää vähintään yksi paikallinen Alumni–tapahtuma vuosittain, jonka kohderyhmänä on opiskelijat.

Etsimme tällä hetkellä yliopistokaupungeissa vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:
• Head of Alumni Chapter
• Event Planner
• Recruiter
• University Contact Person
• Social Media Manager
• Finance Manager

Alumni –vapaaehtoisena toimiminen edellyttää sitoutumista 1-2 vierailuun paikallisessa oppilaitoksessa vuositasolla ja vähintään yhden vuosittaisen tapahtuman järjestämistä (esim. Halloween-bileet, SuperBowl-valvojaiset). Lisäksi toimit linkkinä paikalliseen SAM-yhdistykseen ja raportoit heille säännöllisesti Alumni-toiminnasta.

Haluamme sinut mukaan rakentamaan vahvaa paikallista SAM Alumnia, jonka kautta pääset verkostoitumaan ja luomaan urasi kannalta tärkeitä kontakteja paikkakuntasi avaintoimijoihin.

Tarjoamme selkeät ohjeet ja materiaalit toiminnalle, jonka avulla sinun on helppo lähteä toteuttamaan Alumni-toimintaa paikkakunnallasi.

Aktiivisimmat SAM Alumni-toimijat palkitaan vuosittaisessa palkintojenjakotilaisuudessa. Voit myös osallistua SAM:n tarjoamiin koulutustilaisuuksiin Kasvupolulle-ohjelman puitteissa.

Ilmoittautuminen mukaan täältä.

Share This