Kasvupolulle

Kasvupolulle

Kasvupolulle-koulutusohjelma on tarkoitettu SAM:n paikallisyhdistysten aktiivijäsenille, jotka haluavat sitoutua kehittämään oman paikallisyhdistyksen toimintaa sekä kehittämään samalla omaa ammattitaitoaan.

Ohjelman tarkoitus on tarjota osallistujille ajankohtaista koulutusta, jota voi välittömästi hyödyntää yhdistyksen toiminnassa.

Kasvupolulle-ohjelma koostuu 2-4 vuosittaisesta kurssista. Jokaiseen kurssiin voi ilmoittautua erikseen, eikä ohjelma edellytä, että sama ihminen kävisi kaikki kurssit. Kouluttajat ovat alansa asiantuntijoita. Jokaiselta kurssilta saa mukaansa materiaalit, joiden pohjalta voi kouluttaa loput paikallisyhdistyksen aktiivit.

Vuoden lopussa valitaan ”best trainer” -palkinnon voittajan, joka on vienyt esimerkillisesti ja menestyksekkäästi oppeja eteenpäin paikallistasolla. Best trainer –palkinnon voittajille on mahdollisuus hakea seuraavana vuonna alkavaan Leadership –ohjelmaan, joka huipentuu viikon koulutukseen Yhdysvalloissa. Lisätietoja tästä ohjelmasta vuoden 2018 aikana.

Kasvupolulle-ohjelman tarkemmat kurssitiedot täältä.

Share This