Yhdistyksen toiminta

Elämyksiä ja kohtaamisia amerikkalaisen elämänmuodon ja kulttuurin äärellä

SAM Helsinki tarjoaa jäsenilleen monipuolista sinipunavalkoista ohjelmaa: ajankohtaista USA-tietoutta, iloisia kohtaamisia ja verkostoitumista.

Suosittuja ovat matkailuillat, teemabrunssit, yritysvierailut ja runsas kulttuuritarjonta. 4th of July-, Halloween- ja Thanksgiving-juhlia vietetään tyylillä Suomessakin.

Haemme aina tuoreita näkökulmia. Lisäämme Suomi-USA -aktiivisuutta tarjoamalla foorumin ja verkoston kanssakäymiseen sekä tiedonvaihtoon. Toimintamme on poliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa.

Lisäksi yhdistysaktiiveille on tarjolla ajantasaista koulutusta 2-4 kertaa vuodessa.

SAM Helsinki on Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton jäsen. Liiton kautta lähetämme joka vuosi noin 40 nuorta kesätöihin USA:han sekä myönnämme apurahoja 4-6 henkilölle.

SAM Helsingillä on noin 2000 jäsentä. Yhdistys on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 1946.

Olet tervetullut joukkoomme, lue lisää jäseneduistamme täältä!

SAM Helsingin tapahtumat

4th of July Tähtitorninmäellä Kaivopuistossa